Flyttetilbehør

Flytte tilbehør gjør flytting enklere….

 

Å bruke riktig verktøy for jobben gjør jobben gå glattere. Vi tilbyr tilbehør som er utformet for å hjelpe deg å flytte elementene enklere, sikrere og mer effektivt. Men mange gjør-det-selv-movers er ikke klar over at disse elementene er også tilgjengelig. Selv om disse elementene er vanligvis ikke inkludert leieforholdet. Deres ekstra kostnad faktisk være vel verdt det hvis du finner deg selv i en posisjon der du trenger dem.

Sekketralle og møbelpalleter

99 kr pr- døgn

En av de største utfordringene med en gjør-det-selv flytte beveger tunge hvitevarer og møbler. Å ha en hånd lastebil i stand til å flytte disse tunge elementer er avgjørende. Ikke bare vil du spare ryggen din, men du vil også være i stand til å kutte mye tid ellers brukt navigere disse tunge elementer ut av huset og inn i flyttebilen.

Flyttetepper

5 stk (99 kr pr- døgn)

Når du flytter et helt hus verdt av møbler og elementer, kan du være sikker på at det kommer til å bli noen brå bevegelser skjer på baksiden av Flyttebilen. I verste fall scenarier, ting vil banke sammen og noen ganger brekke eller bli merkbart skadet.

Vi bruker spesielle flytte tepper som er designet for å holde møbler og andre skjøre gjenstander trygt, beskyttet og sikker. Ved å plassere disse teppene over og mellom elementene, vil de være trygge fra dings, bulker og riper.

Bærestropper

99 kr pr- døgn

Bærestropper Gjør Løfte enklere «for alle som trenger å bevege seg noe stort, klumpete eller tung. Det er flott for å flytte møbler og hvitevarer . Bærestropper gjør deg ikke noe sterkere enn du er uten den, men det er ergonomisk skal bidra og tilrettelegge for riktig løfteteknikk .

Pakke material

Vi tilbyr også pakke material for eks. flytte esker, teip, bobleplast, søppel sekker i god kvalitet og andre emballasje. I tillegg vi kan ta på oss pakke jobben for deg. Vi har lang erfaring med dette. Vennligst ta kontakt for prisen.

Enten å gjøre oppgaven med pakking tryggere og enklere eller for enkelhets skyld, flytting lastebil tilbehør spille en viktig og verdifull rolle i de fleste vellykkede trekk. Ved å bruke de riktige bevegelige forsyninger og verktøy, vil du nyte en mer behagelig bevegelse og en med mindre stress, fysisk risiko og potensial for skade.

Lykke til med flytting!!!

Ayaz BashirFlyttetilbehør