Flytte Tjenester

Vi vet av erfaring at det å flytte kan fort bli en veldig stressende opplevelse for mange. Hva vi hater er å se deg stresset ut. Derfor så er vi ute for deg for å hjelpe til i den stressende situasjon. Vi vil hjelpe deg på hvert trinn av flytteprosessen. La oss ta på oss hele eller deler av flytte jobben for deg. Vi gjør det hver dag for våre faste bedrifts kunder og private kunder.

Vårt motto er «Vi setter våre kunder først.» Vi tror på kundetilfredshet og det er derfor våre eksisterende kunder er vårt beste markedførere.

Alle våre biler er utstyrt med tepper, bære stropper, traller og  verktøy kasser. Det vil si at vi kan demontere og montere møbler ved behov. Våre flytte tjenester er forsikret via godsforsikring. I tillegg vi tilbyr spesiell flytteforsikring.

Det er veldig viktig å bestille flyttebyrå på forhånd hvis du ikke har råd til å være fleksibel med flyttingen dato. Hvis du trenger å flytte på en bestemt dag, da anbefaler vi å ta kontakt med oss så tidlig som mulig for å reserve dato og flyttebil med bærehjelp.
Det gjelder også hvis du bare kan flytte i helgene eller på slutten av måneden. Noe som betyr at disse sporene fylles opp raskere enn andre dager.

Våre priser er følgende.

Sjåfør med 20 kubikk bil kr 450,­ pr time

Sjåfør med bærehjelp 500 kr, pr time

2 mann med 20 kubikk bil kr 730,­ pr time

3 mann med 20 kubikk bil kr 990,­ pr time

  • Alle prisene er eksklusiv moms.
  • Minste sats er 2 timer for at vi skal kunne få lønnsomhet i dette.
  • Etter kl. 17:00 og helge tillegg er på 25%

Vi kan gi fastpris på hele jobben, men da er vi avhengig av å få nøyaktig innhold beskrivelse.

Ayaz BashirFlytte Tjenester